Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Deutsche Bank verlaagt koersdoel Galapagos fors

Deutsche Bank verlaagt koersdoel Galapagos fors
Beeld: iStock

(ABM FN-Dow Jones) Deutsche Bank heeft vrijdag het koersdoel voor Galapagos verlaagd van 50,00 naar 40,00 euro met een onveranderd Houden-advies.

Analist Emmanuel Papadakis besloot om het koersdoel te verlagen na verwerking van de laatste kwartaalupdate van Galapagos en de R&D-dag op 4 november.

De resultaten in het derde kwartaal waren een kleine meevaller, onder meer met een lichte verhoging van de verwachtingen voor Jyseleca, maar ten aanzien van de R&D vond de analist dat er weinig verrassingen waren.

Het aandeel Galapagos noteert vrijdag 0,8 procent hoger op 40,49 euro.

Bron: ABM Financial News


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Galapagos 62% zegt kopen 8 stemmen

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 6 MOEdig Voorwaarts 11 november 2022 10:22
    Begrijp ik het goed dat veel van de uitermate veelbelovende superontwikkelingsprogramma's die Galapagos groter zouden maken dan Philips (hetgeen inmiddels alweer een stuk makkelijker is geworden, gezien de implosie aldaar) worden stopgezet/afgeschaald en de nieuwe strategie is om met de van Gilead gekregen muntjes start-ups te gaan kopen om nog 10 jaar geld te kunnen verbranden met bijbehorende nieuwe veelbelovende vergezichten?

    Dat klinkt inderdaad niet heel aantrekkelijk ;-)
  2. forum rang 7 jan de vakman 11 november 2022 10:46
    Ja, bij galapagos kan ik die valpartij wel begrijpen, er lukt wel heel erg weinig, maar er is van de week nog een zware valler; shell en daar snap ik er niks van, galapagos was tot de nok toe gestegen op papieren successen, nu dat niet uitkomt, loopt er wel akelig veel lucht uit de band, bij shell is nooit sprake geweest van gebakken lucht, hij heeft hooguit 5€ boven zijn langjarig gemiddelde gestaan en noteert ruim onder de koers/winst verhouding van 10, dus is spotgoedkoop, toch gaat hij bij stijgende olie en gasprijzen opnieuw massaal de kliko in, bellegers worden schaars op de beurs, casino spelers, daar struikel je tegenwoordig over op het damrak, want van die rally hoor je niets op bnr en ook zie je er niks van op de economische pagina's van de kranten, eerder het tegendeel!!
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Galapagos

39,660 06 feb
-0,610 -1,51%
Premium

Galapagos is een uiterst gewilde partner

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links