Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Twitter gaat geld rekenen voor blauw vinkje

Twitter gaat geld rekenen voor blauw vinkje
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Twitter is begonnen met het uitrollen van een software update waarmee gebruikers die een blauw vinkje bij hun account willen, hiervoor 7,99 dollar per maand betalen. Dit werd zaterdag bekend.

"Vanaf vandaag voegen we geweldige nieuwe functies toe aan Twitter Blue, en er komen er binnenkort meer aan", aldus het bedrijf. De details van de update impliceren dat Twitter Blue-abonnees het blauwe vinkje krijgen, waar die eerder alleen aan bepaalde gebruikers werd toegekend via een verificatieproces om authenticiteit aan te geven.

"Power to the people", aldus Twitter. "Je account krijgt een blauw vinkje, net als de beroemdheden, bedrijven en politici die je al volgt."

De kersverse eigenaar Elon Musk hoopt hiermee de omzet van het social mediaplatform op te krikken. Volgens de topman verliest Twitter momenteel 4 miljoen dollar per dag, onder meer omdat grote bedrijven als General Motors hun advertenties op het platform voorlopig hebben stopgezet.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees over dit aandeel ook

  1. 20 jan Musk ontkent dat deel van financiering voor AI-startup binnen is
  2. 18 nov Apple, Disney en IBM adverteren niet meer op X 3

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Twitter 93% zegt verkopen 15 stemmen

Gerelateerd

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. Henri Nostradamus 6 november 2022 11:15
    Authenticiteit kan je niet kopen. Het is triest als Twitter gewoon niet weet welk account echt is en welk account een robot. Kortom het is geen oplossing voor het probleem, want als de robot betaalt krijgt hij gewoon ook een blauw vinkje! Dat Musk Free Speech wil siert hem. Maar vrije meningsuiting hoort een uitgangspunt te zijn die niet te koop is. Oftewel Elon is op de weg terug en zal snel door andere platformen worden ingehaald. Dit speeltje gaat het 40 miljard kosten. HN
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Twitter

53,700 okt '22
0,000 0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links