Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

KKR meldt belang in Vivoryon Therapeutics

KKR meldt belang in Vivoryon Therapeutics
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) KKR heeft voor het eerst een belang in Vivoryon Therapeutics gemeld. Dat bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 30 september 2022.

KKR meldde een kapitaalbelang van 9,32 procent met een dito stemrecht. Dit belang wordt deels middellijk reëel en deels middellijk potentieel gehouden.

Op 30 september haalde Vivoryon, na een flinke koersstijging in de dagen voorafgaand, 15 miljoen euro op met de uitgifte van nieuwe aandelen.

Die emissie werd gesteund door Claus Christiansen, die al lange tijd aandeelhouder is in Vivoryon, en door KKR Dawn Aggregator.

Vivoryon gaf circa 2,05 miljoen gewone aandelen uit tegen een prijs van 7,30 euro per aandeel

Wet op het financieel toezicht

De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het afbouwen van een belang.

Bron: ABM Financial News


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
VIVORYON THERAPEUTICS N.V. 62% zegt verkopen 8 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

VIVORYON THERAPEUTICS N.V.

14,500 17:37
+0,560 +4,02%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links