Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Jumbo vervangt topman Frits van Eerd tijdelijk

Jumbo vervangt topman Frits van Eerd tijdelijk
Beeld: Jumbo

(ABM FN-Dow Jones) Supermarktketen Jumbo heeft de aansturing van het bedrijf tijdelijk aangepast, nadat recent algemeen directeur Frits van Eerd een stap terug deed. Dit maakte Jumbo dinsdagmiddag bekend.

Gedelegeerd commissaris Ton van Veen neemt de rol van algemeen directeur tijdelijk over. Colette Cloosterman-van Eerd zal als gedelegeerd commissaris de verbindende rol vervullen tussen de organisatie, de raad van commissarissen en de familie. Zij neemt tevens tijdelijk de rol van vicevoorzitter van de RvC op zich.  

In september van dit jaar deed de FIOD een inval bij onder meer Frits van Eerd, waarna deze ook een aantal dagen in hechtenis moest doorbrengen. Deze inval hield verband met een onderzoek naar witwassen.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links