Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Video: Nederlandse woningmarkt kan alleen maar dalen

Video: Nederlandse woningmarkt kan alleen maar dalen
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) De Nederlandse woningmarkt gaat corrigeren. Dit verwacht vermogensbeheerder André van Eerden van Aberfeld International.

Na de renteverhoging van de Amerikaanse Federal Reserve worden Amerikaanse staatsobligaties steeds interessanter. "Zeker als je positief bent over de dollar." Aandelen worden door dit alternatief juist minder interessant, beoogt Van Eerden voor de camera van ABM Financial News. 

Grote problemen voorziet Van Eerden op de huizenmarkt, waar de hypotheekrente fors is gestegen.

"Combineer dat met de hoge energieprijzen en dan kan naar mijn mening de woningmarkt maar één beweging maken, en dat is een beweging naar beneden."

Klik hier voor: Nederlandse woningmarkt kan alleen maar dalen

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 6 jan de vakman 22 september 2022 19:14
    Als huizen voor de massa onbetaalbaar worden, dan gaan de prijzen natuurlijk fors dalen, overbieden is al verdwenen, dicht bij ons in de buurt is de vraagprijs voor een dure bungalow al 1,5 ton gedaald, een vriend heeft de vraagprijs van zijn hoekwoning al 75000€ laten dalen, een halfjaar geleden zouden ze wegvliegen, nu durft niemand!!
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links