Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Peloton nu ook op Amazon

Peloton nu ook op Amazon
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Het aandeel Peloton stijgt woensdag meer dan 10 procent in de handel voorbeurs op het nieuws dat het bedrijf apparatuur en andere producten gaat verkopen via Amazon.com.

Peloton verkoopt tot nu toe rechtstreeks aan consumenten, via zijn winkels en website. De deal met Amazon is een strategiewijziging, waarmee de verkoper van fitnessapparaten met internetverbinding een breder publiek wil bereiken.

"Expansie van onze distributiekanalen via Amazon is een logische uitbreiding van ons bedrijf en manier om toegang tot ons merk te vergroten", zei commercieel directeur Kevin Cornils. "Onze klanten winkelen op Amazon en daar willen wij dus ook zijn."

Onder meer de originele hometrainer en het krachthonk Guide, maar ook fietsschoenen, gewichten en bidons van Peloton zullen voortaan via Amazon kunnen worden aangeschaft.

Bron: ABM Financial News


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Amazon.com 100% zegt kopen 1 stemmen
Peloton Interactive 50% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links