Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

GeoJunxion sleept contracten binnen

GeoJunxion sleept contracten binnen
Beeld: Euronext

(ABM FN-Dow Jones) GeoJunxion heeft een aantal Location Intelligence Service contracten in de wacht gesleept voor één van zijn grote wereldwijde IT-klanten, met een gecombineerde waarde van ruim een miljoen euro. Dit meldde het bedrijf uit Capelle aan den IJssel maandag nabeurs.

"Als antwoord op een toenemende vraag naar hyperlokale content, heeft GeoJunxion een reeks uitbreidingen van bestaande servicecontracten afgesloten en de onderhandelingen over een omvangrijk nieuw maatwerk Location Intelligence Service-contract met succes afgerond", aldus het bedrijf.

De nieuwe contracten zullen in de komende 3 tot 6 maanden worden uitgevoerd en "zullen in aanzienlijke mate bijdragen tot de aanhoudende groei van de omzet en het resultaat van het bedrijf", zei GeoJunxion maandag.

"Het toont opnieuw aan dat onze investeringen in Location Intelligence Services vruchten afwerpen”, aldus CEO Ivo Vleeschouwers.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
GEOJUNXION 88% zegt kopen 8 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links