Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Prosus investeert in Detect Technologies

Prosus investeert in Detect Technologies
Beeld: Prosus

(ABM FN-Dow Jones) Prosus heeft deelgenomen aan een investeringsronde ter waarde van 28 miljoen dollar voor Detect Technologies. Dat maakte de internetinvesteerder donderdag bekend.

Detect Technologie levert software in de cloud waarmee bedrijven industriële risico's automatisch beter zichtbaar kunnen maken en hun productiviteit kunnen verhogen. De software maakt gebruik van kunstmatige intelligentie.

Significante mede-investeerders zijn Accel en Elevation Capital. Ook bestaande investeerders Shell Ventures, Bharat Innovation Fund en Bluehill Capitala deden mee.

"Veiligheid voor frontlijnmedewerkers en productiviteit zijn grote onopgeloste mondiale problemen, met significante financiële en ESG-implicaties", zei Ahutosh Sharma van Prosus Ventures. "Detect heeft een fenomenale prestatie geleverd door zelflerende software te ontwikkelen die veiligheidsovertredingen bijna real-time detecteert."

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
PROSUS 93% zegt kopen 15 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

PROSUS

52,740 17:35
-1,960 -3,58%
Premium

Prosus is onderwaardering beu

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links