Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

KKR doet bod op Accell gestand

KKR doet bod op Accell gestand
Beeld: Accell Group

(ABM FN-Dow Jones) Een consortium onder leiding van KKR heeft het overnamebod op Accell Group van 58,00 euro per aandeel gestand gedaan. Dit werd donderdagavond bekendgemaakt.

Inmiddels is 77,8 procent van de aandelen onder het bod aangemeld. Dat is meer dan de 73,5 procent die vorige week vrijdag werd gemeld, maar nog wel altijd minder dan de 80 procent die werd beoogd.

Nog altijd hoopt het consortium, waarvan Teslin ook deel uitmaakt, 100 procent in handen te krijgen. Pas bij een belang van 95 procent kan een uitrookprocedure worden gestart.

KKR meldde vertrouwen te hebben dat in de komende periode alsnog meer dan 80 procent van de aandelen zal worden aangemeld onder het bod. Indien de grens van 80 procent is gepasseerd, maar de 95 procent niet wordt gehaald, treedt een constructie in werking die de resterende aandeelhouders in feite buiten spel zet. Tegen deze werkwijze hebben onder meer aandeelhouder Moneta en de Vereniging van Effectenbezitters bezwaar gemaakt.

Aandeelhouders kunnen hun stukken nog tussen 10 juni en 23 juni onder het bod aanmelden.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Accell 75% zegt verkopen 8 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Accell Group

57,550 aug '22
0,000 0,00%
Premium

Geen cadeautje voor Accell-aandeelhouders

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links