Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Consument weet winkelcentra Eurocommercial weer te vinden

Consument weet winkelcentra Eurocommercial weer te vinden
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) De winkelcentra van Eurocommercial Properties hebben in april een sterk herstel van de omzet laten zien, nu de coronamaatregelen zijn opgeheven. Dit maakte Eurocommercial maandagavond bekend.

De 24 winkelcentra kenden een "substantiële" groei van 6,1 procent in vergelijking tot april 2019, voor de uitbraak van de coronacrisis.

Alle type winkels boekten groei, maar woonwinkels deden het met een omzetgroei van 29 procent het beste, aldus Eurocommercial.

Qua regio's groeide Zweden het sterkst. Daar steeg de omzet met 12,6 procent. In België en Italië was de groei respectievelijk 5,6 en 4,3 procent. Alleen in Frankrijk was er een kleine terugval, van 0,6 procent.

Verder meldde Eurocommercial nog dat de Italiaanse joint venture Galleria Verde, voor 50 procent in handen van Eurocommercial, een nieuwe vijfjarige hypotheek ter waarde van 21,5 miljoen euro heeft gesloten met Banca Popolare di Milano. Met dit geld wordt de recente uitbreiding van het Milanese winkelcentra Fiordaliso gefinancierd.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
EUROCOMM.PR. CERT.10EO-1 71% zegt kopen 7 stemmen

Gerelateerd

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 Branco P 24 mei 2022 08:50
    quote:

    De Porscheknakker schreef op 23 mei 2022 20:38:

    Dat verklaart de stijging van vandaag van meer dan 5%. Is er toch sprake van voorkennis? Immers de koers steeg eerder dan het uitkomen van het bericht.
    Gisteren ging de koers omhoog op het nieuws dat er een bod gedaan is op de aandelen Deutsche Euroshop door grootaandeelhouder Otto c.s.
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links