Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

SelectMDx van MDxHealth gedekt door Medicare

SelectMDx van MDxHealth gedekt door Medicare

(ABM FN) De SelectMDx-test van MDxHealth om prostaatkanker op te sporen heeft in de Verenigde Staten een zogeheten Local Coverage Determination (LCD) gekregen. Dit meldde het biotechbedrijf donderdagavond.

Een Local Coverage Determination (LCD) wordt bepaald door een Medicare Administrative Contractor (MAC), in dit geval Palmetto GBA, en geeft aan op een dergelijke diagnostische technologie noodzakelijk is en daardoor wordt gedekt door Medicare, een sociaal verzekeringsprogramma van de Amerikaanse federale overheid.

De LCD is vanaf 3 juli 2022 van kracht, wat "naar verwachting de dekking van onze test ondersteunt voor gekwalificeerde Medicare-patiënten in de Verenigde Staten", aldus MDxHealth.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links