Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Avantium sluit overeenkomst met Sukano

Avantium sluit overeenkomst met Sukano
Beeld: Avantium

(ABM FN-Dow Jones) Avantium en Sukano hebben een afnameovereenkomst voor de ontwikkeling van masterbatches voor PEF ondertekend. Dit meldden de twee partijen vrijdag nabeurs.

De masterbatches zijn op maat gemaakt om bepaalde eigenschappen aan kunststoffen te geven en zijn als zodanig een effectieve manier om kunststoftoepassingen te diversifiëren en uit te breiden, aldus Avantium.

Met PEF uit Avantiums FDCA-fabriek zal Sukano masterbatches voor PEF-harsen ontwikkelen. Dit kan de groei van PEF versnellen.

De oplevering van Avantiums FDCA-fabriek staat gepland voor eind 2023 en moet de commerciële lancering van PEF in 2024 mogelijk maken.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Avantium 67% zegt kopen 15 stemmen

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. D_invest 9 april 2022 14:21
    quote:

    jan de vakman schreef op 8 april 2022 20:31:

    Als dat maar niet betekent, dat de statiegeldfles verdwijnt, want sinds er statiegeld op de kleine flesjes zit, kan je bijna gratis boodschappen doen!!
    Als vakman alle bosjes afstropen op plastic flesjes? De natuur bedankt u, maar ik vraag me af of je op deze forum dan thuis hoort.
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links