Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Shell gaat miljarden investeren in Britse energiesysteem

Shell gaat miljarden investeren in Britse energiesysteem
Beeld: Royal Dutch Shell

(ABM FN-Dow Jones) Shell UK is van plan om het komende decennium 20 tot 25 miljard pond te investeren in het Britse energiesysteem. Dit meldde David Bunch, voorzitter van de Britse bedrijvengroep van Shell, donderdag.

Meer dan 75 procent van de 20 tot 25 miljard pond zal geïnvesteerd worden in koolstofarme en koolstofvrije producten en diensten, waaronder offshore wind, waterstof- en elektrische mobiliteit, zei Bunch.

"De investeringen moeten het Verenigd Koninkrijk, onder voorbehoud van goedkeuring door de raad van bestuur, dichter bij het netto nulpunt brengen en de voorzieningszekerheid helpen waarborgen en tegelijkertijd de economische groei en banen stimuleren", voegde hij toe.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
SHELL PLC 83% zegt kopen 29 stemmen

Gerelateerd

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. Papa Opgelet 1970 29 maart 2022 18:28
    Dit is super goed nieuws, eerst hebben de activisten Shell weggepest met hun financier Patagonia (bedrijf dat fleece jassen verkoopt en als je die wast komen er micro plastics in het milieu is een op en top greenwash bedrijf) Shell kan keuzes maken en die doen ze goed..ze krijgen zelfs het verzoek van de UK om meer op te pompen waar ze eerst geen vergunningen kregen zoals Cambo field smeken ze nu op het te exploiteren..
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

SHELL PLC

26,440 11:26
-0,365 -1,36%
Premium

Aandeelhouder Shell komt niks tekort

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links