Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Nederland haalt 2,7 miljard op

Nederland haalt 2,7 miljard op
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Nederland heeft 2,68 miljard euro opgehaald met de heropening van vier korte leningen. Dit meldde het agentschap van het ministerie van Financiën maandag.

Vooraf gaf het agentschap aan te mikken op 2 tot 4 miljard euro met de vier heropeningen.

De lening met een looptijd tot 28 april 2022 biedt een negatief rendement van 0,82 procent. Dat betekent dat obligatiehouders geld toeleggen. Er werd met de schatkistlening 450 miljoen euro opgehaald. Er staat onder deze lening iets meer dan 6 miljard euro uit.

De lening tot 29 juni leverde 1 miljard euro op, aan de onderkant van de doelstelling van 1,0 tot 1,5 miljard euro. Het rendement is 0,715 procent negatief. Er staat op deze lening 3,15 miljard euro uit. 

De lening tot 30 augustus bracht 230 miljoen euro op met een negatief rendement van 0,74 procent. Het uitstaande bedrag is 1,74 miljard euro. 

De lening tot 29 september leverde 1 miljard euro op, aan de onderkant van het doelbedrag, met een negatief rendement van 0,66 procent. Hier staat 1 miljard euro uit.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links