Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

CEO Just Eat: niet goed dat de koers laag staat

Reacties

28 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
 1. mareblu 14 februari 2022 09:32
  ik begrijp niets van dit businessmodel. Ze begeven zich aan de absolute onderkant van de horeca (fastfood), leveren een lauwe hap af, met personeel aan de absolute onderkant van de arbeidsmarkt (al dan niet legale allochtonen zonder opleiding, en studenten), in een overvolle vechtmarkt met extreem lage markt. Ik zou er geen stuiver in investeren. Maar ik zal er wel geen verstand van hebben. Waar ik wel verstand van heb is de beurs. Zo weet ik dat een koers nooit hoog of laag staat. De koers is wat de markt bepaalt. Misschien vinden we over 3 maanden of over een jaar wel dat JET op 13 februari juist wel heel hoog stond. Al met al geen sterk optreden van een wanhopige Groen.
 2. forum rang 4 mok 14 februari 2022 09:44
  Onbegrijpelijke actie van Groen om betaald bij Harry Mens te gaan zitten, zonder nieuws te brengen. Hij heeft waarschijnlijk niet door dat er veel dubieuze figuren langs komen die kritiekloos hun waar kunnen aanprijzen. Veel serieuze investeerders zullen in ieder geval niet naar het programma kijken.
 3. forum rang 7 innicksname 18 februari 2022 09:12
  quote:

  Happy schreef op 13 februari 2022 16:03:

  [...]

  Zijn familie zit nog met stukken en die willen er wel van af. Kansloos bedrijf dat de kleine restaurants opzadeld met torenhoge kosten. Gewoon ff zelf halen op het fietsje. Steun de middenstand!
  Het kan beide, lijkt me. Ene keer zelf halen of direct bij de bron bestellen, andere keer via de app als het zo uitkomt.
 4. forum rang 7 innicksname 18 februari 2022 09:13
  quote:

  DeWalt schreef op 14 februari 2022 08:23:

  [...]
  Nee juist niet. In Corona hadden veel restaurants personeel te over.juist in reguliere marktomstandigheden is JET op zijn best.
  Deels waar. In tijden waarin je het huis nauwelijks uit mag, is iets laten bezorgen handig. Dat zag je ook tijdens de echte lockdowns. Kijk eveneens naar PostNL.
28 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

JUST EAT TAKEAWAY

21,245 25 nov
-0,275 -1,28%
Premium

Just Eat Takeaway schermt met winstgevendheid

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links