Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Shell Royal af

Shell Royal af
Beeld: Royal Dutch Shell

(ABM FN-Dow Jones) Royal Dutch Shell heet vanaf heden officieel Shell. Dit meldde de energiereus vrijdag nabeurs, nadat het voor de kerst al aankondigde dat het bestuur plannen had om de naam aan te passen.

Die naamsverandering gaat nu in, aldus Shell.

Euronext Amsterdam, London Stock Exchange en New York Stock Exchange zijn geïnformeerd over de naamsverandering. In Amsterdam en Londen wordt de naam van het aandeel per 25 januari aangepast. New York volgt op 31 januari.

De naamsverandering heeft verder geen impact op beleggers en hun aandelen in Shell.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
SHELL PLC 83% zegt kopen 29 stemmen

Gerelateerd

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. Tom111 21 januari 2022 18:48
    Bedankt, milieudefensie, groenlinks, PVDA en andere linkse hobbyisten. En aan deze zelfde club: laat u de auto dan ook staan dit weekend, mocht u er nog niet aan toe zijn gekomen om deze te verkopen. Ik ga er ook vanuit dat u dit jaar op fietsvakantie gaat,het vliegtuig pakken lijkt mij toch uit den boze. Immers, met die dekselse vervuiler wil u toch niks te schaften hebben, of wel ? En terwijl u bezig bent, die pakketjes via bol.com, amazon en alibaba. Laat u die achterwege aub? Weet u hoeveel stookolie er in zo'n mammoettanker past? Neem een voorbeeld aan ABP zou ik zeggen. Populistisch doen loont dezer dagen. Gelukkig zijn we nu niet volledig afhankelijk van buitenlandse bedrijven voor onze energietransitie. Bedankt, nogmaals, linkse hobbyisten en zolderkamer idealisten.
  2. forum rang 6 jan de vakman 21 januari 2022 19:31
    Het is gewoon heel jammer, dat we een bedrijf met een hoge sociale moraal, iedereen werkte er graag,of ervoor, terwijl het stevig aan het vergroenen is, zo wegpesten uit nederland, nederland gaat hier zware schade door lijden, ik heb er moed op, dat een veel sterkere handelspositie, in een veel positiever klimaat, goed uit gaat pakken voor ons als aandeelhouders en ook voor het klimaat!!
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

SHELL PLC

27,940 25 mei
0,000 0,00%
Premium

Koersdoel Shell fors verhoogd

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links