Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

EU schiet Aegon te hulp na Hongaars veto

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
 1. Kwast 20 januari 2022 13:43
  Dit is een bericht van 23 december jl.
  "De verkoop van de Oost-Europese en Turkse activiteiten van verzekeraar Aegon aan Vienna Insurance Group (VIG) kan eindelijk doorgaan. De overname werd lang tegengehouden door Hongarije, dat een veto uitsprak. VIG heeft nu afgesproken dat een Hongaars staatsbedrijf een belang van 45 procent neemt in de Hongaarse activiteiten die Aegon van de hand doet. Datzelfde bedrijf krijgt een even groot belang in de Hongaarse tak van de Oostenrijkse verzekeraar."
 2. Kwast 20 januari 2022 13:45
  Ook van 23 december (belegger.nl):
  Hongaarse staat neemt belang in verkocht onderdeel Aegon
  Donderdag 23 December 2021 | Bron: ABM Financial News
  (ABM FN-Dow Jones) Hongarije neemt een belang van 45 procent in de Hongaarse activiteiten van Aegon, die worden overgenomen door de Oostenrijkse verzekeraar Vienna Insurance Group, en een Hongaars onderdeel van VIG. Dat maakte Aegon donderdag bekend.

  Aegon verkocht zijn verzekerings- pensioen- en vermogensbeheeractiviteiten in Hongarije, Polen, Roemenië en Turkije in november 2020 aan VIG voor 830 miljoen euro. De Hongaarse autoriteiten lagen echter dwars, waardoor de transactie niet kon worden afgerond.
 3. Salitos 20 januari 2022 14:53
  quote:

  tinybolus schreef op 20 januari 2022 14:36:

  Ik geloof dat jullie het punt missen. Boevenstreken mogen niet in de EU. Dat het uiteindelijk is 'opgelost' verandert daar niets aan.

  Als ik de plaatselijk supermarkt beroof en daarna geld en goed terugbreng, poets dat het misdrijf niet weg...
  Dat de boevenstreken worden aangepakt, wil in dit geval niet zeggen dat Aegon te hulp is geschoten. Aegon had het dus al opgelost en dus komt de hulp als mosterd na de maaltijd. Dat is dus als jij de plaatselijk supermarkt berooft en daarna geld en goed terugbrengt, dat de politie na 2 maanden triomfantelijk roept we hebben de dief te pakken.
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links