Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Merendeel aandeelhouders Dutch Star TWO akkoord met overname Cabka

Merendeel aandeelhouders Dutch Star TWO akkoord met overname Cabka
Beeld: Euronext

(ABM FN-Dow Jones) Inmiddels heeft 85,4 procent van de aandeelhouders van Dutch Star TWO al een voorlopig akkoord gegeven voor de geplande overname van Cabka door Dutch Star TWO. Dit maakte het investeringsvehikel vrijdagochtend bekend.

Er is minimaal 70 procent nodig om de overname door te laten gaan. Dutch Star TWO is er dan ook van overtuigd dat de overname op 1 maart plaats kan vinden.

Aandeelhouders van Dutch Star TWO hebben tot 21 februari om zich aan te melden voor de buitengewone aandeelhoudersvergadering op 28 februari. Tijdens deze vergadering wordt er definitief gestemd over de overname.

Cabka recyclet kunststoffen tot herbruikbare pallets en grote container-oplossingen, die de duurzaamheid van de logistieke keten moeten verbeteren.

Voorganger Dutch Star Companies One bracht in 2020 CM.com naar de Amsterdamse beurs, een communicatieplatform met betaalfunctionaliteit. Dutch Star stak toen 65 miljoen euro in CM.com.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
CABKA 80% zegt verkopen 5 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

CABKA

7,560 19 mei
0,000 0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links