Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Financiële directeur vertrekt bij Renewi

Financiële directeur vertrekt bij Renewi
Beeld: Renewi

(ABM FN-Dow Jones) Recyclingbedrijf Renewi zoekt een nieuwe chief financial officer, nu Toby Woolrych na tien jaar vertrekt. Dat maakte het bedrijf woensdag bekend.

Woolrych droeg bij aan de vorming van het bedrijf door de fusie in 2017 met Van Gansewinkel. Die integratie is afgerond en het bedrijf loopt goed, zodat bestuur en Woolrych wederzijds besloten dat het tijd is voor verandering. Woolrych vertrekt per 1 april.

"Toby was instrumenteel in de vorming van Renewi en de transitie van een afval-ophaalbedrijf naar een bedrijf dat afval omzet in nieuwe producten", zei CEO Otto de Bont. Woolrych noemt Renewi goed gepositioneerd als een bedrijf dat initiatieven mogelijk maakt in de snelgroeiende circulaire economie.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
RENEWI 78% zegt kopen 18 stemmen

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

RENEWI

9,700 15 aug
+0,120 +1,25%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links