Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Shell bouwt snellaadplaatsen bij 380 bouwmarkten

Shell bouwt snellaadplaatsen bij 380 bouwmarkten
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Shell en Intergamma starten volgend jaar met de bouw van 1.400 snellaadplaatsen bij de 380 bouwmarkten van Intergamma in Nederland en België. Dat maakt de eigenaar van de ketens Gamma en Karwei woensdag bekend.

Klussers met een elektrische auto kunnen straks hun auto opladen met groene stroom, terwijl ze inkopen doen, kondigen de bedrijven aan. Door het winkelnetwerk is er volgens het bedrijf straks bijna altijd een bouwmarkt met snellaadplek binnen tien minuten afstand te vinden.

"Onze klanten zoeken steeds vaker het gemak van opladen op een bestemming waar ze toch al geregeld komen, zoals bouwmarkten, supermarkten, sportcentra of food courts", zei Marjan van Loon, president-directeur van Shell Nederland. Door de samenwerking met Intergamma versterkt Shell zijn positie als één van de grootste aanbieders van snelladers in Nederland.

Shell wil in 2030 wereldwijd zo'n 2,5 miljoen laadpalen in beheer hebben.

Bron: ABM Financial News


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
SHELL PLC 94% zegt kopen 17 stemmen

Gerelateerd

Reacties

12 Posts
| Omlaag ↓
 1. LLinssen 22 december 2021 17:07
  quote:

  Hetkannog schreef op 22 december 2021 15:47:

  ?? Je vertrekt met een vol accupakket van huis. Je gaat naar de bouwmarkt. Daarna weer naar huis.
  Waarom zou je bij de bouwmarkt gaan laden?? Tenzij het gratis is.
  Stel je hebt geen oprit waar de auto kunt laden en je gaat met een half volle accu naar een bouwmarkt, waarom zou je dan niet je auto gaan laden?
  Als je niet thuis kunt laden moet je het ergens onderweg doen of het geluk hebben dat je op een openbare plek kunt laden, het is dan toch makkelijk als je tijdens het boodschappen doen even je auto kunt stekkeren? Het alternatief is een half uur stil staan langs de weg, dat lijkt mij toch echt minder interessant.
 2. forum rang 4 mathijsjelle 23 december 2021 10:22
  quote:

  Hetkannog schreef op 22 december 2021 15:47:

  ?? Je vertrekt met een vol accupakket van huis. Je gaat naar de bouwmarkt. Daarna weer naar huis.
  Waarom zou je bij de bouwmarkt gaan laden?? Tenzij het gratis is.
  Goede vraag. Zou Shell hier (markt) onderzoek naar hebben gedaan? Bouwmarkt bezoek inclusief zoeken, afrekenen etc. ben je minimaal 20 minuten bezig. Laat staan als je samen verf aan het uitzoeken bent voor een (kinder)kamer.

  In mijn ogen heeft het (snel)laden zeker nut. Zijn het snelladers?
 3. Katsjinggg 23 december 2021 14:23
  quote:

  jan de vakman schreef op 22 december 2021 17:45:

  Klimaatriddertjes, zou je nu eindelijk eens wat vriendelijker willen worden, tegen het snel vergroenende shell, ik hoop dat die achterlijke pensioen fondsen ook terug keren van hun luchtfietserij, bijkopen die hap!!
  ik vrees dat eer dat gebeuren zal ze een ernstig bloedverlies (zware verliezen) zullen moeten boeken, en slechts onder druk van de (bijna) pensionado's.

  De groener-dan-groen eco extremisten hebben geen probleem dat pensioenfondsen (en anderen) verlies maken, als hun dogma's maar sneller dan snel uitgevoerd worden

  Ondertussen draait mega tanker Shell langzaam, maar zeker, en vooral op vol te houden ritme terwijl de verliesmakende (zogenaamde groene kampioenen) speedboten vol lekken en gaten blijken te zitten en te vaak slechts varen op gebakken lucht)
12 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

SHELL PLC

27,940 25 mei
0,000 0,00%
Premium

Koersdoel Shell fors verhoogd

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links