Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Infestos verlengt aanmeldingstermijn overnamebod op Neways

Infestos verlengt aanmeldingstermijn overnamebod op Neways
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones)  Infestos heeft de aanmeldingstermijn voor het overnamebod op Neways verlengd. Dat maakte het investeringsbedrijf woensdagavond bekend.

De na-aanmelding loopt van 4 tot en met 17 november, onder dezelfde voorwaarden, waaronder de overnameprijs van 14,55 euro per aandeel Neways.

Vrijdag maakte Infestos al bekend zijn bod gestand te doen, nadat 77,8 procent van het aandelenkapitaal zich had aangemeld en het belang hierdoor was gestegen tot 86,22 procent.

Infestos reserveert het recht om een uitrookprocedure te starten, dan wel een driehoeksfusie door te voeren, of de Neways groep zodanig te reorganiseren dat het belang van de resterende minderheidsaandeelhouders verwatert.

Vrijdag stelde de investeerder nog af te zien van de overnamevoorwaarde, dat aandeelhouders akkoord gaan met de driehoeksfusie, waarbij minderheidsaandeelhouders een uitkering in contanten krijgen en de activiteiten zonder hun inmenging kunnen worden voortgezet. Aandeelhouders waren hiermee niet akkoord gegaan. 

Infestos zei woensdag dat het mogelijk het voorstel opnieuw in stemming zal brengen tijdens een aandeelhoudersvergadering, net als andere punten waarvoor aandeelhouders eerder geen groen licht gaven.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links