Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Tesla stelt eigen laadpunten open voor andere merken

Tesla stelt eigen laadpunten open voor andere merken
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Tesla is maandag gestart met een proef, waarbij tien eigen laadstations in Nederland worden opengesteld voor elektrische auto's van andere merken. Dit maakte de Amerikaanse fabrikant van elektrische auto's maandag bekend. 

"Toegang tot een uitgebreid, eenvoudig bereikbaar en betrouwbaar netwerk van snelladers is van essentieel belang voor het op grote schaal versnellen van de transitie naar elektrisch rijden. Daarom hebben we sinds 2012, na de ingebruikname van onze eerste superchargers, ingezet op een snelle uitbreiding van het netwerk", aldus het bedrijf in een verklaring. 

Nederlandse autorijders die niet in bezit zijn van een Tesla kunnen op tien locaties in Nederland via de Tesla-app gebruikmaken van de superchargers om hun elektrische auto op te laden. Het gaat om locaties als Duiven, Breukelen, Naarden, Eemnes en Zwolle. 

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Tesla 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Tesla

1.049,610 14 jan
+18,050 +1,75%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links