Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

'Veel eenmalige posten bij Shell'

'Veel eenmalige posten bij Shell'
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) De kwartaalrapportage van Royal Dutch Shell blonk ditmaal uit door eenmalige posten, maar de operationele kasstroom presteerde sterk. Dit stelden analisten van RBC donderdag.

Die kasstroom lag zelfs op een recordniveau en als gevolg daalde de schuld van Shell nog verder, naar 57,5 miljard dollar. Dat is volgens RBC al een daling dit jaar van 16 miljard dollar.

Een tegenvaller is volgens RBC wellicht dat Shell niet besloot om het aandeleninkooprogramma te vergroten. "Dat stelt sommigen wellicht teleur, inclusief onszelf", schreef RBC.

Bron: ABM Financial News


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Royal Dutch Shell A 89% zegt kopen 35 stemmen

Gerelateerd

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. treasury t 28 oktober 2021 12:47
    Splits dit concern op .Third Point heeft gelijk.In een land waar rechters en besturen van pensioenfondsen de toekomst van een werelconcern wensen te bepalen is geen plaats meer voor een bedrijf als RDS.

    Snel naar Londen!!! Aramco is geïnteresseerd in de downstream.China in de concessies buiten VS,Conoco etc kopen de rest dan wel...
    Dus ABP cs voldoende gegadigden . Mijn advies alles investeren in waterstof fabrieken.Goed voor de pensioengerechtigden...!!!!5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Royal Dutch Shell A

22,130 20 jan
-0,315 -1,40%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links