Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

CEO Hilgerdernaar vertrekt bij Ctac

CEO Hilgerdernaar vertrekt bij Ctac
Beeld: Ctac

(ABM FN-Dow Jones) Henny Hilgerdernaar stopt per 1 november als CEO van Ctac. Dat heeft de raad van commissarissen in overeenstemming met Hilgerdernaar besloten.

Ctac presenteerde eerder dit jaar een strategie update en zowel de raad van commissarissen als de CEO zelf vinden het een goed moment voor nieuw leiderschap. "Samen met Henny zijn we tot de conclusie gekomen dat het nu tijd is voor nieuw leiderschap, dat met frisse ideeën de ingezette koers verder kan aanscherpen."

Hilgerdernaar was vanaf het begin in 1994 betrokken bij de oprichting en uitbouw van Ctac. Hij was CEO van 2001 tot en met 2005 en werd dat opnieuw in 2010. Onder zijn leiding groeide het bedrijf uit tot een complete aanbieder van ICT-oplossingen met ruim 450 medewerkers.

Financieel Pieter-Paul Saasen zal per direct de taken van de CEO waarnemen tot er een definitieve opvolging is geregeld. 

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Ctac 100% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Ctac

4,180 17:19
+4,180 0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links