Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Portefeuillebedrijf MKB Nedsense neemt SK Lifttechniek over

Portefeuillebedrijf MKB Nedsense neemt SK Lifttechniek over
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Axess, een portefeuillebedrijf van MKB Nedsense, heeft een overeenkomst bereikt over de overname van liftenspecialist SK Lifttechniek. Dit maakte MKB Nedsense dinsdagochtend bekend, zonder financiële details te noemen.

SK Lifttechniek is net als Axess gespecialiseerd in levering en montage van personen-, platform– en goederenliften. Axess heeft de activa van SK Lifttechniek verworven van de curator en zal de activiteiten doorstarten.

De overname van SK Lifttechniek past in het streven van Axess om in te spelen op de toenemende vraag naar woonhuisliften, waardoor met name ouderen en mensen met een fysieke handicap langer zelfstandig in hun eigen huis kunnen blijven wonen, aldus MKB Nedsense. "Axess verbreedt met deze stap haar productenpallet en versterkt haar marktpositie."

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
MKB Nedsense 75% zegt verkopen 4 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

MKB Nedsense

0,134 24 mrt
+0,008 +6,35%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links