Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Elon Musk op managementdag Volkswagen

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 8 beleggertje2020 17 oktober 2021 18:02
  quote:

  beleggertje2020 schreef op 17 oktober 2021 18:00:

  Tis allemaal indrukwekkend ! Maar eh ik denk dat ze bij Volkswagen slimmer zijn als Musk met z'n TESLA's . Bij Tesla krijgen ze straks gewoon te maken met gruwelijk veel personeelsgebrek. Daar hebben ze bij volkswagen veel minder last van , hi hi ! Dus volkswagen gaat die transitie gewoon vet winnen van TESLA. Tesla maakt binnenkort als aandeel nog een gruwelijke harde zepert naar beneden . Nee geef mij liever het aandeel volkswagen maar !
  Die Tesla is gewoon veel en veels te duur ! Dat gaat volkswagen voor dezelfde kwaliteit uiteindelijk veel goedkoper doen !
 2. robert_a 17 oktober 2021 20:12
  quote:

  beleggertje2020 schreef op 17 oktober 2021 18:02:

  [...]
  VW heeft geen toppers in Giga casting en software. Het aantal personen maakt niet uit.
  Momenteel maakt tesla een auto in 10 uur en VW in 30 uur. Dat wordt nog sneller vanwege de front en end casting. VW zit met zijn handen in het haar omdat ze minstens 5 jaar achterlopen en Tesla versneld. Waarom denk je dat ze in een meeting van 200 managers Musk om advies hebben gevraagd? hihi
 3. forum rang 8 Lepre Chaun 17 oktober 2021 23:21
  Tesla's winst op Bitcoin bijna $ 1 miljard
  Tesla kocht Bitcoin toen het ongeveer $ 38k waard was. Nu staat de koers rond $ 58k. Dit heeft geresulteerd in een enorme toename van het vermogen van $ 1 miljard in deze periode.

  Dus het bedrijf heeft flink wat geld verdiend met de investering. Eerder zakte de prijs van Bitcoin toen Musk onthulde dat hij voor ongeveer $ 150 miljoen aan crypto had verkocht. Sommigen geloofden dat hij alles had verkocht en de markt raakte in paniek. Nu lijkt het erop dat de capriolen van Musk de trend niet definitief heeft kunnen beïnvloeden.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links