Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Beursblik: beleggersdag biedt Fagron kans voor uitleg

Beursblik: beleggersdag biedt Fagron kans voor uitleg
Beeld: Van Lanschot Kempen

(ABM FN-Dow Jones) Fagron heeft opnieuw een zwak kwartaal achter de rug, maar inmiddels is het meeste slechte nieuws ook wel ingeprijsd. Dit zegt analist Christophe Beghin van zakenbank Kempen tegen ABM Financial News.

Terwijl de Amerika's het goed deden, vielen de prestaties in Europa tegen, aldus de analist. En daardoor kwam de omzet afgelopen kwartaal met 142 miljoen euro 7 miljoen euro lager uit dan Beghin had voorzien.

Beleggers zullen hierdoor flink teleurgesteld zijn, denkt Beghin, daarbij ook wijzend op de koersdaling in de afgelopen maanden. Vooral de toenemende concurrentie in Europa en in het bijzonder in Nederland is een punt van zorg. De analist denkt dat de concurrentie al groter is dan menigeen denkt.

"Fagron moet actie ondernemen om een antwoord te kunnen geven op deze bedreigingen. We kijken dan ook uit naar de beleggersdag", zei Beghin, die een koopadvies op het aandeel heeft.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Fagron 67% zegt verkopen 3 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Fagron

13,390 26 nov
+13,390 0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links