Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

'LVHM valt wat tegen'

'LVHM valt wat tegen'
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Luxebedrijf LVMH heeft in het derde kwartaal een iets grotere autonome omzetgroei geboekt dan voorzien, maar toch zullen beleggers wat teleurgesteld zijn. Dit stelden analisten van UBS woensdag.

De autonome groei van 20 procent was nipt hoger dan de 19 procent die de analistenconsensus voorzag. Overigens rekende UBS op een omzetplus van 24 procent.

Beleggers zullen volgens UBS echter teleurgesteld zijn dat de omzetontwikkeling op kwartaalbasis bij de belangrijkste divisie F&LG licht verzwakte en de vertraging bij de andere divisies onverminderd doorzette. "Alleen de divisie W&S liet een versnelling zien", zagen de analisten van de Zwitserse bank, maar dit was te danken aan een vertraging in het tweede kwartaal door technische factoren.

Wel noemde UBS de toekomstgerichte uitspraken van LVMH positief, maar het is ook voor het eerst in lange tijd dat de kwartaalcijfers geen opwaartse herziening van de consensus zullen opleveren, aldus de bank.

UBS heeft een koopadvies op LVMH met een koersdoel van 734 euro. Het aandeel noteerde woensdag in Parijs 2,1 procent hoger op 647,50 euro.

Bron: ABM Financial News


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
LVMH 100% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

LVMH

693,200 13:50
+693,200 0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links