Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

ForFarmers voegt Belgische fabrieken samen

ForFarmers voegt Belgische fabrieken samen
Beeld: ForFarmers

(ABM FN-Dow Jones) ForFarmers vergroot zijn fabriek in het Belgische Izegem om de fabriek in Ingelmunster eind 2022 te kunnen sluiten. Dat maakte de Nederlandse diervoederproducent dinsdag bekend.

De voorgenomen sluiting van de fabriek in Ingelmunster eind volgend jaar leidt tot een efficiënter en duurzamer productieproces, stelde het bedrijf.

De fabriek in Izegem wordt tevens gemoderniseerd en vanaf 2023 toegespitst op de productie van voer voor rundvee en varkens. De productie van pluimveevoeders zal worden ondergebracht in een andere fabriek. Hierover volgt later bericht.

"We onderstrepen met de aanpassing van de fabriek in Izegem het belang dat wij hechten aan het leveren van een constante kwaliteit van voeders en een hoge leveringsbetrouwbaarheid", stelde directeur Tom Timmerman van ForFarmers België. De opslagcapaciteit wordt vergroot zodat het bedrijf meer verschillende grondstoffen kan gebruiken.

ForFarmers streeft er naar alle medewerkers in Ingelmunster te kunnen overplaatsen naar Izegem.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ForFarmers 70% zegt kopen 10 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

ForFarmers

3,985 11:45
-0,015 -0,38%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links