Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Meer Noors aardgas naar Europese markt

Meer Noors aardgas naar Europese markt
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Equinor en zijn partners hebben toestemming gekregen om de export van twee offshore aardgasvelden voor de kust van Noorwegen te verhogen met 2 miljard kubieke meter voor het komende jaar om de krappe Europese markt te bevoorraden. Dat maakte het Noorse olie- en gasbedrijf maandag bekend.

De productievergunningen voor de velden Oseberg en Troll zijn beide verhoogd met 1 miljard kubieke meter voor het aardgasjaar dat op 1 oktober start.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 5 DNFTT 20 september 2021 20:27
    quote:

    Katsjinggg schreef op 20 september 2021 16:32:

    hogere energie en vooral gasprijzen met dank aan de groene wappies zoals milieudefensie, Frans Timmermans, Thunberg, de jeugd (die nu klaagt dat prijzen van alles stijgen voor hen...hoe zou dat nu komen?)

    Goene wappies hebben hun woning goed geïsoleerd, hebben hun sluipverbruik geminimaliseerd, hebben gekozen voor extra energiezuinige apparatuur en zien de terugverdientijd van gedane investeringen nu halveren.
    Sterkte met jouw zelfmedelijden!
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links