Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

'Vertrouwen in Delivery Hero stijgt'

'Vertrouwen in Delivery Hero stijgt'
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Bank of America krijgt steeds meer vertrouwen in Delivery Hero en verhoogde het koersdoel daarom met 10 euro naar 185,00 euro met een herhaling van het koopadvies.

De omzetvooruitzichten worden steeds positiever, aldus de analisten, en in de rest van dit jaar zal de maaltijdbezorger positief verrassen, denkt de Amerikaanse bank.

Minder te spreken is de bank over de investering van Delivery Hero in een belang van ruim 5 procent in Deliveroo en geruchten dat het ook honderden miljoenen wil steken in boodschappenbezorger Gorillas. "Dit maakt de beleggingscasus alleen maar complexer", aldus de analisten, en het zet druk op de oorlogskas van Delivery Hero. Wel merkte Bank of America op dat Delivery Hero in het verleden vaak succesvol was met investeringen.

Tot slot benadrukte Bank of America nog dat Prosus het belang in Delivery Hero verhoogde met 2,5 procent naar 27,5 procent. Prosus gaf aan dat het aandeel "aantrekkelijk gewaardeerd is|.

Het aandeel Delivery Hero noteerde donderdagmiddag in Frankfurt 2,4 procent hoger op 133,40 euro.

Bron: ABM Financial News


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
DELIVERY HERO SE NA O.N. 64% zegt kopen 11 stemmen
PROSUS 81% zegt kopen 16 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links