Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Beursblik: ING verhoogt koersdoel TKH Group

Beursblik: ING verhoogt koersdoel TKH Group
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel voor het aandeel TKH Group verhoogd van 49,00 euro naar 60,25 euro met handhaving van het koopadvies. Dit bleek woensdag uit een analistenrapport van de bank.

De bank verklaarde de koersdoelverhoging aan de hand van de gezonde vooruitzichten voor de tweede jaarhelft en de hogere taxaties voor dit en volgend jaar.

ING bracht woensdag de cijfers van TKH over het eerste halfjaar nog een keer in herinnering, die dinsdag voor een positieve verrassing zorgden. De bank verwacht dat de beleggersdag van TKH Group op 17 november net als de resultaten een impuls zal zijn voor de koers, omdat de kans bestaat dat het bedrijf zijn financiële doelstellingen dan verhoogt. 

ING verwacht medio november hogere margedoelstellingen en aanvullende desinvesteringen. Ook volgt er vermoedelijk een vereenvoudiging van de financiële structuur van het bedrijf. Ook is er kans op een nieuwe aandeleninkoopprogramma, denkt ING.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
TKH 100% zegt verkopen 1 stemmen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

TKH Group

50,000 15 okt
+1,120 +2,29%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.