Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beursblik: Bank of America herhaalt verkoopadvies voor Besi

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 7 jan de vakman 28 juli 2021 16:44
  Dit is natuurlijk zo'n verhaaltje van een klokkenbouwer die niet weet waar de klepel hangt, besi heeft altijd het 1e kw als beste 2e minder, 3e nog minder en het 4e al weer beter, dat komt gewoon omdat veel klanten voor de vakantie maximaal geinstaleerd willen staan, daarna word het een poosje rustig, dat verhaaltje over die neergaande chipcyclus slaat natuurlijk helemaal nergens op, alles wijst op een giga vraag naar chips, gevoedt door alle bedrijfssectoren, besi heeft eigenlijk maar 1 gevaarlijk punt op de picture en dat is; wat doet het onberekenbare china, vandaag gaat alles weer als een gek omhoog, china zal er best wel voor waken, dat het geen eigen glazen in gaat gooien, ik verhoog mijn koersdoel voor mijn Buitengewone Exxelente Super Idool naar 100€!!
 2. witte Tonnie 28 juli 2021 16:45
  quote:

  Travis Bickle schreef op 28 juli 2021 15:54:

  Dacht dat die amerikanen weinig humor hadden maar ik heb me vergist, wat een kletspraat, het is duidelijk dat de vraag hoog blijft en we die 3 jaar ruim gaan overschrijden. De cyclus wordt zwaar opgerekt door het tekort.
  Nou bij kopen dan dit is je kans! Kijk je schoonmoeder of de bank lief aan voor een lening of je huis als onderpand of misschien wil de ECB je wel wat lenen!? Kopen kopen kopen
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

BE Semiconductor Industries

94,260 02 okt
+1,260 +1,35%
Premium

Hybrid bonding moet omzet Besi naar €1 miljard brengen

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links