Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Beursblik: Morgan Stanley blijft positief gestemd over Basic-Fit

Beursblik: Morgan Stanley blijft positief gestemd over Basic-Fit
Beeld: Basic-Fit

(ABM FN-Dow Jones) Na de cijferrapportage van Basic-Fit van vorige week zijn analisten van Morgan Stanley positiever gestemd over de groeivooruitzichten voor de fitnesssector in het algemeen en van die van Basic-Fit in het bijzonder. Dit kwam maandag naar voren uit een rapport van de Amerikaanse zakenbank.

Het aantal leden van Basic-Fit zit in de lift en bemoedigend is dat daar relatief veel nieuwe sporters tussen zitten. De fitnessketen blijft ondertussen voortvarend nieuwe clubs openen in met name regio’s waar nog relatief weinig mensen een fitness-abonnement hebben, met alle groeimogelijkheden van dien, benadrukten de analisten. 

Op korte termijn zijn door de aanhoudende coronacrisis de vooruitzichten echter onzeker, hetgeen aanleiding is om de verwachtingen voor het lopende jaar licht neerwaarts bij te stellen. Op langere termijn ziet Morgan Stanley echter een sterk herstel.

"We houden van het aantrekkelijke lagekostenmodel en de structurele groeimogelijkheden van Basic-Fit, en de resultaten bevestigen onze visie dat de sector sterker uit de wereldwijde gezondheidscrisis zal komen", aldus de zakenbank.

Morgan Stanley herhaalde zijn Overwogen advies met een onveranderd koersdoel van 40,00 euro. Het aandeel Basic-Fit sloot vrijdag op 36,62 euro.

ABMFNABM Financial News; info@abmfn.nl; Redactie: +31(0)20 26 28 999.


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Basic-Fit 60% zegt kopen 5 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Basic-Fit

40,740 17:39
+0,520 +1,29%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links