Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Beursblik: Goldman verhoogt koersdoel Unibail stevig

Beursblik: Goldman verhoogt koersdoel Unibail stevig
Beeld: Unibail-Rodamco-Westfield

(ABM FN-Dow Jones) Goldman Sachs heeft het koersdoel voor Unibail-Rodamco-Westfield verhoogd van 79,00 naar 100,00 euro en herhaalde de koopaanbeveling op het aandeel.

De winstraming voor dit jaar liet Goldman min of meer onveranderd, maar voor de jaren erna werden de ramingen met circa 5 procent verhoogd. 

Goldman houdt inmiddels rekening met een lagere leegstand op middellange termijn. Ook de verwachtingen voor de inflatie en de kostenbesparingen zijn gunstiger voor Unibail. Dat wordt wel deels teniet gedaan door het verlies aan inkomsten door desinvesteringen. De zakenbank rekent op 8 miljard euro aan verkopen tussen 2021 en 2023. Dat was eerst 5,5 miljard euro.

In 2024 zal Unibail 62 miljoen euro aan kostenbesparingen realiseren, denkt Goldman, vooral in de VS, maar ook deels in Europa.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD 80% zegt kopen 10 stemmen

Gerelateerd

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. PJMB1 1 juli 2021 11:50
    quote:

    DaanvanO schreef op 1 juli 2021 10:41:


    Onnavolgbaar die adviezen soms.
    mee eens, maar men baseert zich nu wel een beetje op cijfers. Hoewel helemaal neutraal zijn ze niet want Goldman Sachs heeft nog een kleine 3% van de aandelen UWR in handen. Het advies van Société Generale van afgelopen week vond ik echt een lachertje: hadden leegstand gezien in 2 winkelcentra in London: na de Brexit al maanden in lock down gezeten!. Dat is nog eens een goede steekproef :-) Helaas laten dit soort “adviezen” wel de koers alle kanten op vliegen, omdat er toch mensen zijn die er op reageren.
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD

69,960 17:36
+4,390 +6,70%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links