Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Bijna 176 miljoen coronabesmettingen wereldwijd

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. Peak 14 juni 2021 15:57
    176 miljoen mensen met een snotneus. Die komen te overlijden met corona in plaats van door corona zoals de media ons willen laten geloven. So what!? Dat zijn mensen die anders door normale griep (waar is die nou gebleven?) waren komen te overlijden, omdat ze 80+ zijn, meer dan 300 pond wegen of bestaande ziektes hebben waar ze helaas niets aan kunnen doen.
    Waar het hier om gaat is dat overheden veel en veeeel teveel geld hebben geschapen dat middels lage rente in bubbels verdwijnt. Daar willen ze vanaf alsmede zieltogende bedrijven die ook een bedreiging zijn voor banken. Dus corona wordt van stal gehaald en geld wordt gewoon in het handje gegeven. Verbras maar mensen, de fik erin..
    Nu een kritische massa niet meer in corona gelooft wordt t pas echt een dolle boel. De overheid moet de bevolkingen in de klem houden en geld laten verbranden dus nu mag u zich verheugen op de normale griepgolf in de herst waar niemand meer immuniteit voor heeft door de absurde maatregelen en als dat niet genoeg is gaat de frisse geest van B Gates onze gewassen wel even ziekmaken. Met frisse geest bedoel ik dat hij een goede vriend was van Epstein, maar dat terzijde. Onze Billy heeft namelijk tassenvol patenten op resistente gewassen. Volgende verdienmodel voor hem van start en de politici hebben weer een ultiem machtmiddel in handen; angst voor voedseltekorten. Zo kunnen ze weer blijven zitten en nergens verantwoording voor nemen. En ach, die ene sukkel politicus die het wel goed voorheeft met de bevolking die wordt wel even de nek omgedraaid (arme Omtzigt, prima
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links