Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Beursblik: veerkrachtige resultaten Retail Estates

Beursblik: veerkrachtige resultaten Retail Estates
Beeld: Retail Estates

(ABM FN) Retail Estates heeft ondanks een uitdagend jaar relatief goede resultaten geboekt afgelopen jaar. Dit stelde analist Francesca Ferragina van ING dinsdag.

Hoewel de resultaten iets lager dan verwacht uitvielen, bleek Retail Estates zeer veerkrachtig met panden die buiten de grote steden liggen. Verder verhoogde het vastgoedbedrijf het dividend voor dit jaar van 4,40 naar 4,50 euro per aandeel, zo merkte ING op.

Voor 2022 wordt gemikt op huurinkomsten van 114 miljoen euro, een bezettingsgraad van 98 procent en een dividend per aandeel van 4,60 euro. "Gezien de hoge schuldgraad van 52,2 procent verwachten we dat het strikte beheer van de portefeuille in de afgelopen maanden zich zal doorzetten", aldus de analist. Met een intrinsieke waarde van 65,80 euro en de huidige koers rond 67 euro is ING benieuwd hoe Retail Estates tegenover een aandelenuitgifte staat.

ING heeft een Houden advies op Retail Estates met een koersdoel van 60,00 euro. Het aandeel koerste dinsdagochtend 1,7 procent hoger op 67,30 euro.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Retail Estates

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Retail Estates

65,900 09:34
+0,400 +0,61%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links