Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Coronavaccin Sanofi en GSK mogelijk goed boostervaccin

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 4 No-nonsense 17 mei 2021 13:33
  Vaccintje tegen de Zuid-Afrikaanse variant, de Engelse, de Braziliaanse, De Indiase. Iedere farmaceut zo zijn variant. Kan mooi verdeeld worden zo. Zien jullie de toekomst ook zo zonnig tegemoet? Iedere dag je prikje halen, effe langs de prikplaats voordat je naar je werk gaat. Toppie. De farmaceutische industrie heeft het nog nooit zo goed voor elkaar gehad.
 2. G.errit@ 17 mei 2021 16:01
  Wybren van Haga zegt dat Corona net zo erg is als de griep, daar sterven ieder jaar ook mensen aan, hij zegt ook dat er gewoon medicijnen voor zijn als je er op tijd bij bent, ivermectine en hydroxychloroquine, medicijnen die werken zonder complicaties, ivermectine had een gedeelde Nobelprijs.
 3. Kokkor 17 mei 2021 17:32
  www.igj.nl/actueel/nieuws/2021/03/25/...

  De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) krijgt nog steeds meldingen dat artsen medicijnen voorschrijven die in strijd zijn met de behandeladviezen voor corona. Het gaat daarbij onder meer om (hydroxy)chloroquine en ivermectine. De inspectie vindt het voorschrijven en afleveren van deze geneesmiddelen buiten de richtlijnen een risico voor de kwaliteit van zorg en gaat daarom artsen bestuurlijk beboeten wanneer ze deze medicijnen ten onrechte voorschrijven.
 4. Kokkor 17 mei 2021 17:43
  Ivermectine (oraal)

  De werking van anthelminthica is min of meer specifiek voor het type worminfectie. De keuze van het middel wordt daarom op geleide van de diagnose gemaakt. Bij enterobiasis en infectie met de varkenslintworm zijn hygiënische maatregelen noodzakelijk om herbesmetting van de gastheer en besmetting van huisgenoten te voorkomen.

  Ivermectine is eerste keus bij een infectie met Strongyloides.

  www.farmacotherapeutischkompas.nl/bla...

  Strongyloides stercoralis is een nematode (rondworm). De volwassen worm is ca 3 mm lang, de larven ongeveer 0,3 mm.

 5. Giraf+5 17 mei 2021 18:58
  quote:

  G.errit@ schreef op 17 mei 2021 16:01:


  Wybren van Haga zegt dat Corona net zo erg is als de griep, daar sterven ieder jaar ook mensen aan, hij zegt ook dat er gewoon medicijnen voor zijn als je er op tijd bij bent, ivermectine en hydroxychloroquine, medicijnen die werken zonder complicaties, ivermectine had een gedeelde Nobelprijs.


  We weten dat er in NL zo'n 17 M voetbaldeskundigen wonen. En nu hebben we ook nog eens 17 M virologen erbij. Beangstigend dat ene van Hage weer eens loopt te verkondigen dat COVID 19 even ernstig is als de griep.
  Facts: Deathrate van griep in de USA is kleiner dan 0,1 % [ CDC data]. De deathrate voor CIVID 19 is 2,6 % in de USA.
  In Nederland overlijden in een gemiddeld griepseizoen ca 2000 personen. Tijdens de Mexicaanse griep overleden er in Nederland 60 personen. [WHO data].
  Tijdens de eerste Corona golf zijn er in Bergamo Italie 4500 mensen overleden op een inwoneraantal van 120.000. Toen wist men nog niet hoe serieus gevaarlijk COVID 19 is/was. Als we nu in Nederland alleen maar naar de "virologen"
  van Haga en consorte hadden geluisterd dan hadden we nu op een bevolking van 17 M ongeveer 630.000 overleden mensen te begraven ...... Een zeer onzalige gedachte. Ik ben blij dat de stille meerderheid naar het RIVM en OMT hebben geluisterd en niet naar die virologen van de koude grond.

6 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gerelateerde instrumenten

 1. GlaxoSmithKline Plc 16,740 15 jun
  +0,140
  +0,84%
 2. Sanofi 89,030 12:53
  +0,170
  +0,19%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links