Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Update: Lavide rekent opnieuw op verliesjaar

Update: Lavide rekent opnieuw op verliesjaar
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Lavide verwacht dat 2021 opnieuw een verliesjaar wordt. Dit meldde de lege beurshuls vrijdagavond in zijn jaarverslag.

"Winstresultaten kunnen pas geboekt worden als een reverse listing tot nieuwe, winstgevende activiteiten zal leiden", aldus Lavide. 

In 2020 daalde het eigen vermogen tot 46.000 euro, van 190.000 euro aan het einde van 2019.

Onder de streep bleef in 2020 een verlies over van 144.000 euro of 0,03 euro per aandeel. In 2019 kwam het verlies uit op 233.000 euro.

In een toelichting bestempelde Lavide 2020 als "een rommelig jaar", wijzend op het vertrek van Salar Azimi, die CEO was en zijn bedrijven zou inbrengen, hetgeen uiteindelijk niet doorging.

Inmiddels wordt onderzocht of Nederlandse Zorg Beheer zijn activiteiten zou kunnen inbrengen. Er is afgesproken om tot en met 30 september 2021 exclusief met elkaar te onderhandelen.

"Zodra het overnametraject duidelijker zal zijn, zal contact worden gezocht met oob-accountants en toezichthouders over de controle van de jaarrekeningen", aldus Lavide vrijdag.

Beursbedrijf Euronext heeft recent gewaarschuwd scherper te gaan toezien op het naleven van zijn regels. Bedrijven die niet tijdig een goedkeurende accountantsverklaring kunnen overleggen komen op het strafbankje, en mogen daar maximaal 24 maanden zitten, waarna hun notering kan worden ingetrokken.

Voor Lavide is deze termijn op 13 april 2021 aangevangen.

Update: om meer informatie toe te voegen.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Lavide Holding 50% zegt kopen 10 stemmen

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lavide Holding

0,250 28 feb
0,000 0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links