Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Beursblik: KBC Securities verhoogt koersdoel Basic-Fit fors

Beursblik: KBC Securities verhoogt koersdoel Basic-Fit fors
Beeld: Basic-Fit

(ABM FN-Dow Jones) KBC Securities heeft donderdag het koersdoel voor Basic-Fit verhoogd van 29,00 naar 40,00 euro bij handhaving van het koopadvies.

Analisten van KBC noemden de cijfers van Basic-Fit rampzalig. Het aantal clubs bleef stabiel in het eerste kwartaal op 905 en het aantal leden daalde met 10 procent op kwartaalbasis tot 1,8 miljoen. De omzet implodeerde, zo zag KBC, tot 10,7 miljoen euro tegen 137,5 miljoen euro een jaar eerder, omdat 94 procent van de clubs gesloten bleef.

Het is volgens KBC wachten op de heropening, die mogelijk op 11 mei in Nederland plaatsvindt, gevolgd door België en Frankrijk. Zicht op deze heropening geeft KBC vertrouwen dat Basic-Fit als één van de meest solide spelers in de sector versneld kan profiteren van een terugkeer naar het normaal.

Het aandeel Basic-Fit koerste donderdagochtend 0,6 procent hoger op 35,96 euro.

ABMFNABM Financial News; info@abmfn.nl; Redactie: +31(0)20 26 28 999.

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Basic-Fit 67% zegt verkopen 15 stemmen

Gerelateerd

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. Jopieklaploper 22 april 2021 10:13
    Dit is logisch en ook zeer positief voor iedereen. De kleine fitnessbedrijven zullen moeten verdwijnen en dit betekent dat Basic Fit zijn marktaandeel kan gaan uitbreiden met wel 50% t ot 70%. Dus goed nieuws voor iedereen en hulde voor deze schitterende multinational op gezondheidsgebied.
5 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Basic-Fit 36,600 17:35
-1,500
-3,94%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare