Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Update: Video: AEX richting 738 - 745 punten

Update: Video: AEX richting 738 - 745 punten
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Ondanks een saaie beursweek is de AEX toch uitgebroken boven de 714 punten. Er bestaat een kans dat een tussentijdse top gemaakt gaat worden op basis van de 4 projectieniveaus tussen de 725 en 729 punten. Maar een verdere stijging naar de zone 738 tot 745 punten lijkt waarschijnlijker, zei technisch analist Roelof-Jan van den Akker van ING Financial Markets voor de camera van ABM Financial News.

Klik hier voor: AEX richting 738 - 745 punten

Update: om koers uitbraak aan te passen.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

15 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 17 april 2021 12:04
    Nou, die titel staat me wel aan,, ik hoop dat we het gaan zien, als er nog niet meer vaccineer lijken uit de kast komen rollen, dan denk ik dat het zeker moet kunnen, maar heel erg gerust ben ik hier niet op, een goede vriend had het over een bejaardenhuis waar 32 mensen waren geprikt, binnen 14 daag waren er 7 dood, deze man is eerlijk en zeker geen complotfiguur, ik ben wel eens bang dat we eerst voor de gek zijn gehouden, door doelbewust goed nieuws te killen, dat nu het omgekeerde gebeurd, de vaccins accidenten worden onder het tapijt gemoffeld om de priktrein maar op zo'n hoog mogelijke snelheid te laten voortdaveren, arme geprikte mensen, als het toch een haastflop wordt met die prikken!!
    Voor mij was het beursweekje licht bagger, de aex toverde +0,5% op het bord, ik kon het zelfde cijfer gebruiken, maar dan met een minnetje ervoor, deze dip werd in hoge mate veroorzaakt door de falende chippers en dan vooral besi die kelderde maar liefst 3,97%, heel vreemd nu de amerikaanse rente 9% daalde, gelukkig heeft Paultje zijn geloof in deze topspeler behouden en adviseert opnieuw kopen, daarom heb ik het dipje maar benut om bij te kopen, temeer omdat ik het koersdoel van 82€ laag vind, Paultje heeft bijna constant te laag gezeten en nu weer denk en hoop ik, leuke bijkomstigheid is dat het besi div prima te gebruiken is om de steeds meer topallures krijgende aperammetjes bij te kopen, Dalm voorspeld dat de oudijzerprijs naar 1€ gaat,ik denk dat we de amerikaanse schroevendraaier; een kloofbijl, om onsloopbaar materiaal klein te krijgen, dan moeten gaan gebruiken om al te graaigrage conkulega's van het lijf te houden, we signaleren nu al nachtelijke buitroof;moraal van het verhaal; stap in de metalen, of breid de posities uit!!
    Niet alleen die aardappelschijfjes waren van slag, ook ordina bungelde helemaal onderaan bij de kleintjes, dat kwam grotendeels door het mega div, maar daar zakte hij toch nog stevig onder, diverse inhaal pogingen zijn mislukt, maar gezien het mooie weer bij sektor genoten komt het vast goed!!
    Ook kpn ging in divdip, maar van de week las ik een veelbelovend artikel in de grote kranten; de eerste stadswijken gaan van het koper, dat betekent een grote kosten reduktie, veel sneller en beter digi op de glasvezels, bijkomend voordeel voor kpn; veel betrouwbaarder en veel lagere onderhoudskosten voor het netwerk, als klap op de vuurpijl; glasvezelklanten nemen 8% meer data af, dus de grens van 3€ moet wel spoedig sneuvelen bij die helderbeeld broeders, denk ik!!
    Shell lijkt even op gang te komen, maar valt dan steeds weer terug, ik denk dat de klimaat traagheid hier een rol speelt, zo'n grote jongen verander je niet zomaar, dat kost veel tijd en geld!!
    Vandaag verder gaan op de tuin, s'morgens met de kranten moeten we de dikke wanten nog aan zo koud is het, maar overdag gaat de zon toch echt meters maken, bovendien bestaat mijn vaccineer programma uit brede veelzijdige voeding van zelfgeteelde groente en fruit; 1000x beter dan die kunstprikken en voor onprettige bijwerkingen hoef je absoluut niet bang te zijn!!
    Morgen ongekende luxe, we mogen 2x in het echt van het overheerlijke WOORD komen snoepen en dat prachtig omlijsten met schoon Psalmgezang, een goede organist en de bovenstem zorgen voor mooie sierkrullen in die lijst!!
    Maandag kijken of ik nog wat moet schuiven in de portefuille, ik moet het divseizoen natuurlijk zo wijs en slim mogelijk benutten en ik hoop natuurlijk dat we naar de 750 punten gaan!!SJALOOM!!!
  2. forum rang 10 bp5ah 17 april 2021 20:48
    quote:

    HannibalB schreef op 17 april 2021 17:41:

    www.cnbc.com/2021/04/15/hometown-inte...,of%20more%20than%20%24100%20million.

    Als dit kan denk ik dat de boel straks echt klapt.....en keihard ook.

    Die coach heeft 't voorelkaar, klapt voorlopig niet in dit klimaat, hoe anders dan in 2000, tina en fomo en ongebreidelde overheidssteun, de markten zijn nog wel even booming. Dow misschien wel naar 40 k
  3. snuf13 18 april 2021 01:19
    AEnix volgende week door de 750 punten.... Hoogste punt aller aller tijden.

    Yanks op record, door record, over record en doorstomen maar....

    Dax naar de 16/17000 punten het kan gewoon niet op......

    Doorgaan hoger en hoger en hoger, tot de grote boem komt.........25 tot 30 %%%% correctie hopla.....
15 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links