Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Beursblik: UBS verhoogt koersdoel ING

Beursblik: UBS verhoogt koersdoel ING

(ABM FN-Dow Jones) UBS heeft vrijdag het koersdoel voor ING verhoogd van 11,00 naar 11,40 euro met een onveranderde koopaanbeveling.

De koersdoelverhoging komt er in aanloop naar de kwartaalcijfers van ING op 6 mei. Analist Johan Ekblom besloot "kleine aanpassingen" aan zijn taxaties te doen. Voor dit jaar gingen de ramingen met circa 3 procent omhoog en voor 2022 met minder dan 1 procent.

ING blijft een favoriet van UBS onder de Europese banken. ING biedt volgens Ekblom een combinatie van een aantrekkelijke waardering en opwaarts potentieel voor het realiseren van kostenverlagingen en het verhogen van de fee-inkomsten. 

ING is één van de beter gekapitaliseerde banken en dit biedt ruimte voor een "significant' rendement voor aandeelhouders, meent Ekblom. Hij denkt dat het dividendrendement kan oplopen richting de 10 procent.

ABMFNABM Financial News; info@abmfn.nl; Redactie: +31(0)20 26 28 999.


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
 1. NELU1952 9 april 2021 14:07
  Ik moet toegeven dat ING is een prima bank is , en voor wat mij betreft ING mag naar 15 eur
  maar dat UBS met positieve commentaar KOMT ,verbaast mij niet .
  Hamers is bij UBS een van de grootste basen ... en hij bezit nog veel , veel aandelen in ING
  dus een zelfverrijking advies is, voor wat mij betreft niet uit te sluiten .
  Ik herinner me uit het verleden, dat de banken uit Zwitserland niet zo positief waren over ING. Maar ja nu is de Nederlander AAN DE MACHT
5 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare