Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

JPMorgan en Income Fund passen belang in KPN aan

JPMorgan en Income Fund passen belang in KPN aan
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Meerdere partijen hebben hun belang in KPN aangepast. Dit bleek uit recente meldingen in het kader van de Wet op het financieel toezicht.

JPMorgan Chase meldde op 7 april een kapitaalbelang van 5,62 procent met een dito stemrecht. Op 1 april dit jaar meldde JPMorgan nog een belang van 3,46 procent. Dit belang wordt deels middellijk reëel en deels middellijk potentieel gehouden.

Income Fund of America meldde daarnaast op 6 april een kapitaalbelang van 5,04 procent zonder stemrecht. Op 28 april 2020 meldde het Income Fund nog een belang van 5,02 procent, eveneens zonder stemrecht. 

Wet op het financieel toezicht

De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het afbouwen van een belang.

ABMFNABM Financial News; info@abmfn.nl; Redactie: +31(0)20 26 28 999.

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare