Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Beursblik: UBS verhoogt koersdoel KPN

Beursblik: UBS verhoogt koersdoel KPN
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) UBS heeft donderdag het koersdoel voor KPN verhoogd van 2,95 naar 3,20 euro met een onveranderde koopaanbeveling.

"Ondanks dat het aandeel KPN dit jaar al goed heeft gepresteerd, met een plus van 17 procent, zien we meer opwaarts potentieel", aldus analist Polo Tang. De analist gaat daarbij uit van een scenario waarin KPN zelfstandig blijft. Een eventuele overname zou de koers zelfs nog verder omhoog kunnen duwen, voegde hij toe.

Ook ziet UBS ruimte voor KPN om vanaf 2022, als de veiling van 3,6 GHz spectrum achter de rug is, eigen aandelen in te kopen, "wat kan resulteren in een jaarlijks dubbelcijferig rendement voor aandeelhouders".

Het aandeel KPN steeg donderdag 0,3 procent naar 2,90 euro.

ABMFNABM Financial News; info@abmfn.nl; Redactie: +31(0)20 26 28 999.


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
KPN 100% zegt kopen 3 stemmen

Gerelateerd

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 4 mok 1 april 2021 10:53
    Ik vind het soms moeilijk te vatten waarom er vorig jaar, ondanks dat iedereen thuis ging werken, KPN niet meer dan 2 euro waard gevonden werd, en nu opeens vindt iedereen het 3 euro waard, terwijl er fundamenteel niets veranderd is. Ik vond KPN op 2 euro wel erg goedkoop, heb ze toen gekocht en later voor 2,60 weer verkocht. Achteraf weer te vroeg.
5 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

KPN Koninklijke 2,829 13:54
-0,005
-0,18%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare