Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Pensioenfonds ABP gaat KPN helpen bij aanleg glasvezel in dorpen

Reacties

27 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
 1. Sjaak 23 maart 2021 15:48
  In het centrum van Rotterdam wachten we er nog op. Zou vorig jaar aangelegd worden. Echter heeft vertraging opgelopen. Tot +/- 500m van mijn deur heb ik de BAM zien graven en met oranje kabels in de weer gezien. En toen hielden ze ineens op.
  Bij een kennis is het 3 jaar geleden aangelegd tot in de tuin, er stak een stukje kabel omhoog. Toen werd de loden waterleiding in de straat vernieuwd en waren de stukjes kabel verdwenen onder de grond. Toen de monteur kwam om de glasvezel, na afspreek, tot in de woning aan te leggen zag hij de stukjes kabel niet en is vertrokken (Geen van de bewoners in de straat heeft nu glasvezel) en later nooit meer iets van gehoord. Alleen mailing in de bus of ze over willen stappen naar glasvezel en na opbellen hierover weten ze zeker dat het is aangelegd tot in de woning - Ze zullen de monteurs wel betaald hebben zonder te checken of het echt is aangesloten.
 2. xof 23 maart 2021 21:31
  Ik snap niet dat er zo gezeverd wordt over OostEuropese kabelgravers.

  Zij graven echt niet slechter of beter dan Nederlanders.

  Glasvezel is gewoon een supersteady toekomstige kasstroom. Als ABP meedoet, dan geeft dat een bijna 100% garantie op rendement. Niet sexy, superdegelijk. Prima voor de voorspelbaarheid van dividend.

  Saai, saai en saai.

  EQT heeft er een hindernis bij. Nederlandse infrastructuur blijft dus gewoon Nederlands, zelfs de politiek juicht dit soort investeringen toe.

  Lekker safe lekker eigen in de polder.

  5% perjaar opschijven.

27 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

KPN Koninklijke 2,804 07 mei
-0,030
-1,06%
 

Trending

Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare