Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

'Morgan Stanley geeft rijke klanten toegang tot bitcoinfondsen'

Reacties

10 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 4 Jopieklaploper 17 maart 2021 17:05
  Dit is prachtig nieuws en een prachtig initiatief van JP Morgan Stanley want met deze bitcoin fondsen kunnen we samen met de rijken Goud in de vuilnisvatten van de geschiedenis dumpen. Deze barbaarse reliek hoort niet in deze tijd thuis. Bitcoin heeft de toekomst in een virtuele prachtige nieuwe wereld.
 2. forum rang 4 mok 17 maart 2021 17:32
  quote:

  Jopieklaploper schreef op 17 maart 2021 17:05:


  Dit is prachtig nieuws en een prachtig initiatief van JP Morgan Stanley want met deze bitcoin fondsen kunnen we samen met de rijken Goud in de vuilnisvatten van de geschiedenis dumpen. Deze barbaarse reliek hoort niet in deze tijd thuis. Bitcoin heeft de toekomst in een virtuele prachtige nieuwe wereld.

  Ik stel mijn vuilnisvat graag ter beschikking
 3. forum rang 5 geobeo 17 maart 2021 18:22
  quote:

  Travis Bickle schreef op 17 maart 2021 18:00:


  Gevoelsmatig voel ik een bankschandaal aankomen over een aantal jaren als blijkt dat de heren Morgan en Stanley een toch niet al te solide business case in de markt hebben gezet, en de cliënten met lege handen staan.


  Als het net gaat met de metalen krijgen we:

  1. Manipulatie van de Bitcoin prijs

  2. Producten waarbij beweerd wordt dat er onderpand is (Bitcoin), terwijl dat een leugen is.


  Ik voorspel niet veel goeds. Dit gaat de prijs van Bitcoin misschien wel verpesten. JP Morgan kan nu net als bij goud en zilver gewoon lekker gaan shorten om de prijs te drukken met als enige consequentie een belachelijk lage boete.
 4. Pavlov44 17 maart 2021 18:37
  Los van het mooie idee van cryptos etc., de liquide markt is nu al volledig in handen van de grootbanken. Het schaakspel voor de grote heist is in volle gang. Tactiek van de grootbanken is vooral geinspireerd door Eric Cartman's "you can't have it-technique". Een jaar lang hebben ze de prijs gestuwd tezamen met een groepje grote investeerders. Daarmee het schaarse aanbod opkopend, en iedere daling opgekocht en weggemanipuleerd zodat de bullmarkt in stand bleef. Gewoon prijsafspraken mbt bepaalde ondoorzichtige assets net als voorafgaand aan de kredietcrisis. Nu wordt het tijd om te cashen en offloaden naar de klanten. Dat moet uiteraard zorgvuldig gebeuren want de prijs moet wel hoog blijven. Zie daar de stagnatie in prijs de recente maanden - de sukkels krijgen nu de bitcoins door de strot gedrukt. Dezelfde sukkels die bij een echte daling meteen de verkoopknop gaan drukken omdat ze op 50K hebben ingekocht en dus al heel snel onder water komen te staan. Eigenlijk volgt men de blauwdruk van de Alt-A securitized hypotheken, liegen, oppompen, en risico offloaden. Ik hoef niet uit te leggen waar dat uiteindelijk mee eindigt.
10 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Morgan Stanley 84,090 18 jun
-3,820
-4,35%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links