Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Deeltijdmedewerkers KLM moeten 5 dagen per week aan het werk'

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
 1. eltollo 8 maart 2021 19:16
  Andere nadeel: 5x per week reizen ipv 3x per week: kost de werknemer extra (reis)tijd, extra kilometers (ook niet goed voor het milieu, maar daar maalt KLM niet om), en wellicht heeft het gezin maar 1 auto, afgestemd op het gebruik in deeltijd.
  Hoe moeilijk kan het zijn om een goed rooster op te zetten?
 2. Mafferick 8 maart 2021 22:24
  quote:

  WijHetVolk schreef op 8 maart 2021 20:16:


  De directie van de luchtvaartmaatschappij kan veel besluiten maar we hebben wel te maken met arbeids-CONTRACTEN. Een overeenstemming tussen 2 of meer partijen. Die kan je niet zomaar en eenzijdig aanpassen. Iedere rechter maakt gehakt van de deze directie


  onzin. Arbeidsduur moet in overleg maar wanneer de inzit kan wel degelijk voor groot deel bepaald worden door werkgever. Vaak met bv overgangstermijn van enkele maanden maar werk is leidend. Moet je wel kunnen beargumenteren en lijkt hier het geval.

  Ook wel logisch als je er over nadenkt, je moet je als bedrijf kunnen aanpassen aan veranderende klantvraag
 3. forum rang 6 beleggertje2020 10 maart 2021 11:40
  Tja, ach . Er is werk zat ergens anders ! Als het niet meer bevalt , gewoon alvast ergens anders solliciteren en weggaan en ook een ontslagvergoeding eisen . Volgens mij mag je wettelijk personeel niet gaan dwingen meer uren te gaan werken . Men mag het hooguit vragen of je dat wil. Maar goed ik denk zowieso dat ze veel nieuw personeel zullen moeten gaan aannemen. Velen die partime werken zullen dan wellicht de pijp aan maarten geven bij KLM en gewoon ergens anders in deeltijd gaan werken.
5 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Air France-KLM 4,509 11 mei
0,000
0,00%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare