Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Investeerder Gilde wil detacheerder DPA van beurs Amsterdam halen

AMSTERDAM (ANP) - De Nederlandse beursgenoteerde detacheerder DPA Group heeft een overnamebod ontvangen van investeerder Gilde Equity Management. Het bod bedraagt 79,8 miljoen euro in contanten. Na afronding van de overname zal de notering van DPA op Beursplein 5 komen te vervallen.

De biedingsprijs bedraagt 1,70 euro per aandeel. Het aandeel DPA sloot maandag op 1,58 euro. De overname wordt gesteund door het hoogste management van DPA. Daarnaast hebben grootaandeelhouders al aangegeven hun stukken aan te zullen bieden aan Gilde. De afronding van de deal moet in het tweede kwartaal van dit jaar plaatsvinden.

DPA-topman Arnold van Mameren zegt dat met de overname door Gilde de groeistrategie van het bedrijf versneld kan worden. "Tegelijkertijd zijn wij van mening dat de biedprijs een eerlijke en directe waarde vertegenwoordigt voor onze aandeelhouders. Daarom steunen wij unaniem het bod van Gilde en bevelen we het aan bij onze aandeelhouders."

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
DPA

Gerelateerd

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. wikideviking 1 maart 2021 21:12
    Denk dat een "eerlijk" bod rond 2 euro ligt. DPA is door allerlei herstructureringen e.d. door een behoorlijk dal gegaan tussen 2018 en 2021, langjarige beleggers hebben dit uitgezeten. Net nu de boel redelijk op de rit is en we als aandeelhouders kunnen gaan oogsten, wil Gilde de boel kopen voor een prikkie. Bizar dat de directie dit bod aanbeveelt. Geen zuivere koffie, denk ik.
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

DPA Group

0,175 24 sep
-1,725 -90,79%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links