Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Chauffeurs Uber mogen smartphone niet meer gebruiken in Brussel

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 8 drooglegging 1 maart 2021 06:54
  Minimaal 8 jaar procederen in het vooruitzicht, tijdens de lopende procedure blijft alles natuurlijk gewoon bij het oude zoals bij alle lopende zaken tegen het Amerikaanse app-bedrijf.

  Uber doet nog steeds $7 miljard verlies per jaar, de koers staat ook daar all time high, de burnrate kan feitelijk gewoon nog een standje hoger gezet worden, zeg $8-10 miljard verlies per jaar.

  Ik durf te stellen voor NL en Belgische taximarkt: ze zijn goedkoop, ze kopen immers marktaandeel om te de lokale markten te disrupten, gratis passagiers rondrijden?
  Als elke passagier direct na elke rit 10 euro krijgt gestort, een toegift dus! dat de verliezen in deze twee regios minder worden, ook deze rekening gaat namelijk naar de lokale belastingdienst.
 2. Hjvd 1 maart 2021 10:12
  quote:

  g.raaier schreef op 1 maart 2021 08:58:


  Welke grondslag heeft dit besluit eigenlijk?


  waarschijnlijk is dat op basis van zelfde gedachtegoed, waarop men ook zaken zoals avondklokken voor dreigende ongewenste veranderingen in de samenleving wil mee goed praten. Alleen zijn dat stellingen en geen wetenschappelijke waarheden natuurlijk.

  overheden moeten rekening houden met een verandering zoals nieuwe manieren van taxi en vervoer. Uber als technologie zal wel overleven, maar dit raakt ook de klanten nu.

  ik zou zeggen, omarm nu juist nieuwe marktontwikkelingen en steek als overheid met aanbestedingen daar juist je geld in.
4 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links