Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Techfondsen tonen wat herstel op overwegend rood Wall Street

Reacties

17 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 7 Lepre Chaun 27 februari 2021 02:26
  Einde aan Tupperware in Nederland.

  Het Amerikaanse Tupperware stopt over
  drie dagen met de directe verkoop van
  producten in Nederland.Daarmee komt ook
  een einde aan de tupperwareparty's,die
  al jaren worden gehouden.Het bedrijf
  zegt dat het besluit "niet lichtzinnig"
  is genomen.Tupperware blijft wel wel in
  Duitsland en België actief.
 2. forum rang 4 jan de vakman 27 februari 2021 11:59
  Nou, niet alleen die biden fans schreven rood, bij mij was het van de week ook kommer en kwel, ik moet wel zeggen, dat amerika elke dag de grote dipveroorzaker is, elke keer storten we na half 4 het ravijn in, de aex viel 4% naar beneden, ik noteerde een zelfde droevig resultaat, voor al in amerika gingen de chippetjes in grote getalen in de vuilbak, ze besmetten in hoge mate ook onze aardappel schijfjes, die konden geen goed doen van de week, asml had een giga order van 4,3 miljard;beloning -5,8%, asmi had hele mooie cijfers en vooruitzichten, helaas hadden we alleen zicht op de spaarzame rafelrandjes door corona resultaat-6,33%, mijn oude vlammetje besi kwam nog het meest ongeschonden uit de strijd-3,62%
  Rustig naast elkaar leggen van de cijfers van mijn 3 chipvrienden heeft mij doen besluiten om bij asml dikke winstneming te doen, niet dat daar iets mis is, maar als dat rentespook meer kriebels krijgt, dan krijgen de dure jongens de hardste klappen!
  Vergelijking tussen asmi en besi leert dat de vooruitzichten van besi toch nog mooier zijn en heel belangrijk, hun marges liggen veel beter en niet minder belangrijk het dividend van besi is wijd en breed het meest aandeelhouders vriendelijk en hun uitkerings data geven de mogelijkheid van turbo dividend, vandaar dat ik asml voorlopig in de mottenballenkast heb geparkeerd en asmi voor de helft richting mijn oude vlammetje heb verschoven; hij staat weer met stip op een welverdiende ereplaats in mijn porto!!
  Ook heb ik bij het verschuiven een deel richting de grondstoffen gedaan, meer shelletjes, want het word weer heel druk op de weg en de benzineprijzen rijzen de pan uit en als je die bokkensprongen van air france moet geloven, dan staan er straks duiktuigfiles op schiphol, nou die beesjes lusten nogal een slokje!
  Ook aperrammetje bijgekocht, volgende week trakteert hij weer en bij Dalm is de rvsprijs opnieuw gestegen, trouwers geel en rood goud, of nee, dat spul heet koper gaan helemaal als raketten, volgens Dalm topman Aaike nadert de koperprijs de 10000€/ton, dus Dalm bezoeken stemmen best wel vrolijk!!
  Hoe de pret met post nl maandag gaat uitpakken weet ik niet, ik heb nogal wat mega dividenden horen noemen, maar omdat tante pos ook stevig voor haar winstghevende tak moet investeren, zal ik al heel blij zijn met 2 duppies!!
  topdividender ordina kon het all thime high niet vast houden, maar winstnemen met zo.n dividends vooruitzicht lijkt mij niet slim, dat geeft heel zeker aan dat zij geloven in een zonnige toekomst!!
  Vandaag, net als op de beurs;achteruitboeren, met een beetje geluk komt de akker vandaag om, spitten doe je om weer volop oogst van de akker te halen, op de beurs moet je ook wel eens een deel van je porto omrooien, om oogst te blijven houden!!
  Morgen zijn we helaas niet fysiek welkom, het AD maakt vandaag de balans op van een jaar corona, als we deze cijfers naast die van de spaanse griep leggen, dan moeten we zeggen;het is nog altijd een storm in een glas water, daarnaast moeten we zeggen, als we met 1,5m afstand veel ellende kunnen voorkomen, dan moeten we dat zeker doen; voorkomen is altijd beter dan genezen, morgen willen we toch digitaal naar de HEILAND luisteren,HIJ heeft gezegd vlak voor Zijn lijden en sterven; in de eindtijd, vlak voor Mijn wederkomst zullen er overal in de wereld gevaarlijke besmettelijke ziektes zijn, dat WOORD is nog altijd super aktueel en betrouwbaar, voor de meest gevaarlijke ziekte ; de zonde gaf HIJ het meest kostbare dat HIJ had; Zijn leven!!
  Maandag hoop ik dat de kleur van de lentemaand de beurs gaat versieren; mooi helder groen!! SJALOOM!!!
 3. its all in the game 27 februari 2021 14:08
  quote:

  pink schreef op 27 februari 2021 14:01:


  En dit geneuzel voldoet aan de forumreglementen? Onbegrijpelijk.
  Pink


  AB tje, de kwaliteit van IEX en ook van het forum holt hard achteruit, heb ik veel vaker aangegeven, ook per mail maar IEX is daar niet gevoelig voor.
 4. pink 27 februari 2021 21:55
  quote:

  Dividend Collector schreef op 27 februari 2021 18:52:


  Pink stop aub met je persoonlijke vete tegen Jan de vakman. Iedereen is hier vrij om op eigen wijze over de beurs te posten en hij valt hierbij niemand aan. Je bent zelf vrij om dit wel of niet te lezen.

  idd.Ik ben vrij om "het" te lezen en er commentaar op te leveren.Nog iets DC?
  Pink.
 5. forum rang 4 jan de vakman 28 februari 2021 00:23
  Ja, dat herdenken we nu precies in de lijdenstijd, Kajefas, de hogepriester zei; zweer het mij of U de ZOON van GOD bent, toen zei JEZUS, ja IK ben de ZOON van GOD en van nu af aan zult u HEM zien komen met grote kracht en heerlijkheid!!, toen stopte Kajafas zijn oren dicht en schreeuwde; naar het kruis met HEM, daar aan de voet van dat kruis is het mooiste plekje, daar vloeide ZIJN heerlijk alles verzoenende bloed, elke straatarme zondaar komt daar voor eeuwig schatrijk vandaan, zullen we er samen heen gaan??
 6. pink 28 februari 2021 14:59
  quote:

  Dividend Collector schreef op 28 februari 2021 09:32:


  Beste Jan, misschien kun je je religieuze teksten voortaan achterwege laten in je wekelijkse post. Die horen niet thuis op een beursplatform. Dat ben ik wel met pink eens. Maar ga vooral door met de rest.

  Doorgaan met de rest??? Kappen met die hap.Zingen in de kerk!!! Covid is een lachertje!!! (is een griepje)
  Echt schandalig.Vakman moet eens gaan praten met zijn dochters.En DC, ga jij nu de scheidsrechter uithangen hier op het forum?
  Pink.
 7. forum rang 5 Dividend Collector 28 februari 2021 18:40
  Nee pink, maar actie is reactie. Jij valt hem aan. Ik wil alleen duidelijk maken dat ik zijn stukjes over de beurs wel kan waarderen. Al het andere is ruis en ik kan me voorstellen dat je daar aanstoot aan neemt. Maar een forum is toch vrij , ook voor mensen met een afwijkende mening? Zolang maar met respect naar de ander. Laten we de discussie maar sluiten, want anders gaat dit elke week zo. Agree to disagree?
 8. forum rang 4 jan de vakman 1 maart 2021 01:06
  2 slot opmerkingen; heer pink ga eens een cursusje begrijpend lezen volgen, dat zou je ervan weerhouden om allerlei pertinente onjuistheden over je medemens te verspreiden, een voorbeeldje; juist gesprekken met zijn dochters leren jan om de juiste waarde van covid te begrijpen; 75% van de ic gevallen zijn menselijke tota-loss gevallen, ze zouden anders aan diabetes, obesitas of andere ziekten overlijden, ik bagataliseer covid zeker niet maar pleit juist altijd voor; eet en leef gezond en houd afstand!!
  Tegen mijn dividendvriend zeg ik; geloof en aandelen hebben zeker met elkaar te maken, de wetenschap dat aandelen alleen tijdelijke waarde hebben, maken je een evenwichtiger belegger die vaker de juiste beslissingen neemt, bovendien leert geloof je om niet alles voor je zelf te houden, maar je minder bedeelde medemens te helpen, daar rust zegen op!! welterusten!!
17 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

NY-DJ-Industrial Avg 0,00 nov '18
0,00
0,00%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare